Tuesday, May 10, 2011

{*mother's day special*}

A Mothers Love



M.O.T.H.E.R

Mom means Love
Our home held together by her hands
The energy she gives
Her caring, gentle ways
Ever aware, always there
Reaching out to brush our bangs from our eyes




Thank you MAK for everything that you have done and keeping doing for us.
Thank you ALLAH for having you as part of our life,
you have taught me many good things,
today what we have become it's because of you.
THANK YOU!!!

 xoxo-hugs n kisses frm ur kids-xoxo



together we put a little surprise for u mak...next year harap boleyh buat lagik besh ok...hehe..plan kantoi lah..

kualiti gamba agak hampeh sebab pakai camera phone haje yew..harap maklum..


{*ean punyew hal*}

ean
ean
ean

 
anak mama titel pom~pom..dah becho dah..dah 2 taun pun..oleh kerna manyah dah setat keje..mama kene lah gak anta ean ke nursery skul...lagi pun mulut ean tak benti nyebut nak skul~~nak skul..hehehe..
 
 

(ni bukan logo skul ean..mama ciloks kat google ajew nihh)


tadaaaa..semangat tau mama buat name sticker name ean...(kene tepek kat chume ean's belonging..takut tetukar ngan org lain munyew)

pes day anta skul..menangis..adoii..spoil tul..mama nak tinggal pg keje pun wisau..maklumlah..tinggal ngan org lain..tapi ean kene blajar berdikari..ean kene belajar berkawan..kalo tak nanti ean jadik manje..susah la mama..mcm mane nak jadik abang yang strong kan..yang buat mama nak gelak bile teacher  tanyew mama "die kuat tido yew kak?"..ayakk..bikin malu tul lah..hehehe
 
masuk 2 taun ni..lagik mcm2 ean pandai cakap..adoi..yang elok pun ader yang tak elok pun ader..pantang dengar..cepat jew ngikutnyew...pening pale..



obses ean terhadap boleyh tahan skit lah..sebab die dah ader obsestion baru..adoi..tinggi no taste anak haku neyh...


hrmmmm.....die buat mende alah tu mcm game beli kat paso malam ajew..amik sendri..on sendri..tanak main simpan..nak main amik balik...


video
hrmmm..nak letak dalam kategori mane tah..*cerdik pandai ke *rosak jahanam ke *poyo giler ke?
perkembangan yang bagus sebenarnyew..tapi mcm dah terlebeh sudah ajew..agak2 la wei..budak baye mu ni tak pegang harte mahal..tu..tu.. grolier book set tu..2 ribu lebeyh gak tu duit mama melayang (papa plak ngah mengecong suh jual book set tu sebab nak angkat i-pad tuk ean) tapi mende alah ni suit me more i guess..hehehe..

anak mama ean suke joget...pantang dengar lagu..joget trus...kalo ean tadek balik jb..mama rindu nak nengok ean joget tau..ti hari2 mama nengok video ean joget..uhukk

video



<3 story morry da mornink glory me ni..tuk disharekan saje..bukan beniat untuk poyo..harap maklum yew..wat ever pun..me tetap bangge ngan perkembangan ean (walaupun gigi ean makin hari,makin buruk)...mama luv u ean..muahxxx..muahxxxx

Tuesday, May 3, 2011

{*ean 2nd birthday celebration*}


**letzzzz celebrateeee**
 30/4/2009 tarikh keramat nih begelar mama tuuu...dah masuk 2 taun dah anak mama putak busuk ni..(mama mcm dah lupe jew kan macam mane sakit nak branak tu..kene branak pulak nampaknyew ni..hehehe)
DAIYAN ISKANDAR HARITH BIN ERWIN ASZUWANNI mama turned 2!!!!!!!

beso menggunung hajat kat hati ni nak buat theme pocoyo..huhu..(coyo~~coyo ean cakap)tapi..tak sume hajat tu tak kesampaian..hehe..ala kadar ok lah erk..

ean "2" cookiesh..cute..but tooo swit..hehehe
 

 
yellow n blue marshmallow..yummy...

Edible Oreo Chocolate Sponsored By oOnI GuRl..hehehe (onni ean tak cakap awal..kalo tak boleyh letak pocoyo chume)

haa..tu die huge pocoyo cake 3 kg tu..yang ni onni ani banje..al maklum lah..cucu tunggal buat mase ni..hehe
  
birthday decorations

picha ni me amik selepas sbnrnyew..sebab baru teringat kalo nak mintak ngan papa die ean agak berzaman..soo.banyak dah belon yang dah meletops n gugur ke bumi..deco2 ala2 kadar ajew..buat syarat..weeeee......

ean got a a lot of beshday present..(salam kokot pun leyh tahan gak huhu.)tapi tak sempat nak snap picha...nak kene susun lah..nak kene sandar lah..leceh..soo..me tak letak la erk..yang kompem ean sangat enjoy beshday beliau..nak2 part tipu lilin..sib baik mama sempat kaber taim air yur tu..adoii..bikin malu ajew..hehehe

UNTUK EAN..ANAK MAMA
**Happy Birthday EAN.**
No matter how many birthdays come and go, you'll always be my little boy...You have always make me proud. My pray, my blessings n my support are always with you dear EAN . May Allah bless you with all you desire in life..I'm so glad that HE gave me a son like you,you are like a prince to me..May your Birthday, bring loads of joyful and sweet memories in your life. May you have a great and successful year ahead.. i'll always there for you, my Son ..
~~i love u with the love without end~~

{*27th*}

** 27th with 1 kids..ok keh**

yeayyyyy (sekian lame baru nak up entry pasal ni kan..huhu)yew lah..2-3 minggu ni serabut ngan pompuan gile DIVA tu..huhu.... Me......dah 27 taun 18 april baru ni..fuhhhhh..tua dah erk..ok lah tu..anak 1..(tapi ma mum 27 anak dah 3..alamak..)Thanks to all my family and friends for all the birthday wishes via SMS or fb (banyak tu..ihik..suke2..tapi kebanyak kan nyew suh haku tambah anak..mintak2 masin lah mulut korang eyk..hehehe..blushink**)
I am feeling so grateful to have you all around me...TQ so much...xoxo...^^
Now getting a year older but still got sumtink not achieve yet...still feeling immature myself...huhu (but i love being me)

to ma luvly sha adlina...(ten q sebab datang dari kajang bawakkan bishday pajen..by hand lagik tau...)


santik kan...hehe..
 
n ten q oso kat akak opismate haku yang sungguh besh..tiap2 taun weyall mesti tukar2 pajen..tapi tak sangke plak taun ni kite dapat munge..hape lagik..muke pun berseri2 mcm munge ni..ske..ske..ske...

  2 big guy bagi hape???aaaarrr...rahsia..kang org kate blagak plak..hehe..ean n papa org pertame wish happy birthday..siap nyanyi2 lagik (walaupun yang kedengaran dari mulut ean hanyew lah ujung..tapi beliau ingat lagu tu sampai skang ) lasssstttt skali...to ma darlink sista in law..tenq darlink for that gojes shawl n switt little cupcake..** i LOVE u All so bad**